Att köpa el cigg på webben

Idag finns stora möjligheter att byta ut de så farliga gammaldags cigaretterna mot elcigg. Trots att denna produkt nu funnits i några år är det inte många som känner till dem, eller vet vad skillnaden är mot traditionella cigaretter. Det finna några olika anledningar till varför man borde köpa el cigg och det är dessa:

1. Man slipper förpesta sin egen omgivning och alla andras då det endast kommer vattenånga ur elcigg

2. Man kan köpa el cigg med olika smaker som ex olika frukter, vilket gör rökningen lite trevligare

3. Viktigast av allt: det är lättare att sluta röka om man väljer att köpa el cigg istället för vanliga cigaretter eftersom det är möjligt att röka med eller utan alla de farliga ämnen som finns i cigaretter.

4. Det blir mycket billigare i längden då man ju återanvänder en elcigg hela tiden. Du bara fyller på med e-juice och på ett år kan det bli stor skillnad i plånboken.

Köpa el cigg på nätet eller i butik

Det allra enklaste och billigaste är att beställa produkterna på nätet men om man aldrig provat elcigg innan kan man vilja se och känna på en sådan i en riktig butik innan man bestämmer sig. Då kan man även få se utbudet av olika smaker.

Går man sedan ut på nätet finns många olika e-butiker där man kan köpa elcigg och olika smaker. Du väljer också hur mycket nikotin du vill ska vara i blandningen. Om du tänker sluta röka kan du prova någon god smak utan nikotin så att du blir kvitt beroendet.

Att röka handlar dels om ett beroende men det handlar också om vanor: att gå ut och röka efter maten, att vara social på lunchrasten på jobbet, att ha något att hålla i handen. De här sakerna kan göra att det är svårt att sluta röka. Röker alla vänner blir det extra svårt att sluta, men du kanske blir den som startar trenden med elcigg och de andra tar efter!​