Vad är egentligen ejuice vätska för något?

​För att kunna använda sig av en ecigg, eller elcigarett som det också kan kallas, behöver man tillsätta en viss typ av vätska, en ejuice. En ecigg drivs med hjälp av ett batteri och en förångare och batteriet drar upp vätskan för att sedan omvandla denna till den ånga som man sedan andas in. Röken som kommer ut är ofarlig för allmänheten och innehåller långt ifrån den mängd av skadliga kemikalier som en vanlig cigarett innehåller. Eciggen simulerar också känslan av att röka på riktigt, vilket har gjort produkten till ett självklart val för människor som vill sluta röka.​

Om man tittar på marknaden idag så finns det verkligen mängder av ecigg och e-juice​ att använda sig av för den som vill leva ett mer rökfritt liv. Du kan själv välja mellan olika typer av smaker och om du vill att din ejuice ska innehålla nikotin eller vara helt nikotinfri.

En ejuice för alla smaker

Utbudet av ejuice är verkligen stort, både när det kommer till att handla produkten i butik eller i en butik online. Fördelen med att handla online är att man får tillgång till ett betydligt större utbud och att de priser som finns ofta är mycket mer bekväma och trevliga. För den som vill går det bra att endast köpa en ejuice i taget, medan andra vill ladda upp sitt förråd och beställer hela paket på en gång.

Även utbudet av smaker kommer att göra dig förvånad. Du kan köpa naturliga smaker där vätskan smakar mentol eller nikotin, men kan också välja mellan söta smaker som kanelbulle, cheesecake, äpple eller choklad. Vill man att känslan av en cigarett ska bli så äkta som möjligt så säljs ejuice även med rökiga smaker, allt för att man ska välja bort de riktiga cigaretterna mot den praktiska eciggen. Du väljer den eller de ejuicer som faller dig bäst i smaken.